top of page

di 07 jun

|

Supergoods

Green Beauty Days

Great news! We hebben er lang op gewacht maar eindelijk gaat het opnieuw door: de Supergoods Green Beauty Days! Ontmoet de oprichters van CÎME, doe persoonlijk make-up advies met op Ruth van Studio Cara of ga voor een huidverzorgingsdemo.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Green Beauty Days
Green Beauty Days

Tijd en locatie

07 jun 2022 13:00 – 28 jun 2022 13:00

Supergoods

Over het evenement

Noteer de van volgende data alvast in je agenda om een workshop, demo of een van de andere activiteiten te volgen Klik op de links voor meer informatie en om in te schrijven:

-Insta Live met CÎME Skincare op dinsdag 7 juni om 13u - stel al je vragen over gezondheid, cosmetica en hormoonverstoorders!

- CÎME Sustainability Talks met oprichters Isabel en Anke op woensdag  8/6 in Gent, donderdag 9/6 in Mechelen of dinsdag 14/6 in Antwerpen, telkens vanaf 18u15 - een gratis avond met handverzorging, drankje en hapje! Inschrijven is wel noodzakelijk, stuur een mailtje naar info@supergoods.be

- Meet & Greet met Delphine van Ray skincare op dinsdag 7 juni in Mechelen,  woensdag 8 juni in Antwerpen en donderdag 9 juni in Gent - spring gerust binnen voor gratis persoonlijk skincare advies en tips & tricks van het Ray skincare gamma!

- Persoonlijk make up advies door Ruth van Studio Cara op vrijdag 17/6 in Gent, 22/6 in Antwerpen en 24/6 in Mechelen - schrijf nu in vooor een 1-op-1 make-up sessie!

- CÎME skincare demo's op zaterdag 4/6 in Antwerpen van 12-16u en  zaterdag 18/6 14-18u in Gent - boek nu een gratis gelaatsverzorging!

- CÎME ateliers met een beauty goodiebag op woensdag 15/6 in Mechelen,  woensdag 22/6 in Gent en dinsdag 28/6 in Antwerpen - een leuke skincare avond met de CîME ambassadeurs!

Deel dit evenement

bottom of page