top of page

za 24 sep

|

YOGA STUDIO LIZ

Yogasessies & stoelmassages

Yoga Studio Liz organiseert yogasessies & stoelmassages! Schrijf je hier in via onderstaande link: https://www.momoyoga.com/yogastudioliz/schedule?date=2022-09-19

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yogasessies & stoelmassages
Yogasessies & stoelmassages

Tijd en locatie

24 sep 2022 09:00 – 25 sep 2022 14:00

YOGA STUDIO LIZ, Onze-Lieve-Vrouwestraat 62, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

De sessies gaan door op de volgende uren:

9u - 10u: Vinyasa: in deze les vloeien we op een vlot tempo van de ene houding in de andere. Deze vorm is geschikt voor sportieve beginners en gevorderden. Er zijn steeds variaties voor elke houding. De focus ligt in deze les hoofdzakelijk op actief stretchen, waarbij we dus niet onze handen, armen,... gebruiken om opening te creëren en dieper in een houding te komen, maar wel onze spieren. Zo werken we aan de opbouw van een krachtig en stevig lichaam.

10u30 - 11u30: in deze sessie vloeien we op een rustig tempo van de ene houding in de andere op het ritme van onze ademhaling. Hier ligt de focus op het creëren van rust en een flexibeler lichaam. Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden.

12u - 14u: Stoelmassages van 20 min per persoon: Kom genieten van een heerlijke drukpuntmassage waarbij verschillende punten op je rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen worden behandeld.

Hieronder de link waarmee de mensen zich kunnen inschrijven:

https://www.momoyoga.com/yogastudioliz/schedule?date=2022-09-19

Deel dit evenement

bottom of page